Rekryteringsansvarig

 

Jag jobbar som Rekryteringsansvarig på vårt huvudkontor i Halmstad. I min roll ingår att stötta våra chefer i de rekryteringsprocesser som vi har aktuella. De tjänster som vi bland annat har rekryterat till under våren är säljare, säljchefer, säkerhetstekniker, kundtjänstmedarbetare samt Administratör/ekonomiassistent. Det är stor variation och en bra mix i rollen som jag verkligen gillar!

Den största anledningen till att jag arbetar på Garda är att vi har en enorm energi och den tillsammans med glöden hos mina kolleger som verkligen brinner för sina jobb kan inte göra jobbet annat en superkul. Hos oss är det verkligen högt tempo, vi har en härlig stämning med positiv attityd, vilket gör att jag verkligen älskar mitt jobb!

Jag har förmånen att ha ett extremt varierande jobb, jag får dagligen träffa många intressanta kandidater. Ingen dag är sig lik, eftersom jag hjälper till med rekryteringen över hela landet så blir det en hel del resande. Detta gör också jobbet otroligt kul eftersom jag då får träffa många av mina kolleger runt om i landet.

För att trivas hos oss behöver man vara en social, utåtriktad person med mycket energi samt verkligen tycka om att ge service.

Jag har sedan Mars 2014 arbetat på Garda, jag började i vår kundtjänst och har sedan haft möjlighet att arbeta mig uppåt mot denna roliga och utmanande tjänst jag har idag.

my.johansson@gardaalarm.se

Jag rekryterar

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor