facebook tracking
Avdelning

Försäljning

Connect
Join the party!

Vårt arbete handlar om att möta människor där de är. Det kan vara hemma hos dem, på events eller på mässor runtom i landet. För dig som är sugen på att jobba hos oss kan vi erbjuda tjänster från Ystad ända upp till Falun.
Att nå framgång i ett jobb vars lön baseras på lyckad försäljning handlar givetvis om att vara en duktig säljare, men jobbet blir extra roligt om man har en bra produkt!
Vi hjälper människor att få en tryggare vardag vilket gör att som säljare hos oss är man lite av en superhjälte. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling.
Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och vi söker kontinuerligt efter nya talanger.
Vi lägger stor vikt vid att ha roligt på jobbet!

Arbetsplats och kultur

Att arbeta på Garda Alarm innebär att omge sig med stolta, kompetenta och motiverade kollegor  i en härlig arbetsmiljö!
Vi arbetar med effektivisering av försäljning och är stolta över att idag kunna kalla oss ett av Sveriges ledande företag inom Larmförsäljning. 

Engagemang, handlingskraft och energi genomsyrar vår företagskultur. Med en ömsesidig respekt för varandras kunnande och ett starkt fokus på att hela tiden göra saker smartare och bättre, utvecklar vi vårt bolag tillsammans. Så skapar vi förutsättningarna för en framgångsrik karriär.
Vi söker medarbetare som likt oss är drivna, målmedvetna och har mycket energi.
Det är viktigt att våra medarbetare mår bra, trivs och har roligt på jobbet. Vi bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv. Vi strävar efter att fortsätta vara det familjära företaget trots att vi just nu växer enormt. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi en mängd roliga aktiviteter tillsammans.

 

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor