facebook tracking
Avdelning

Kontor & Administration

Connect
Varför oss?

Att arbeta på Garda Alarm innebär att omge sig med stolta, kompetenta och motiverade kollegor – i en fantastisk arbetsmiljö!
Vi arbetar med effektivisering av försäljning och är stolta över att idag kunna kalla oss ett av Sveriges ledande företag inom Larmförsäljning.
På HK styr vi allt det administrativa kring försäljning, marknadsföring, rekrytering och ser till att våra säljare får bästa möjliga support i sitt arbete.
Engagemang, tillgänglighet, handlingskraft och innovation sammanfattar våra kärnvärden. Med en ömsesidig respekt för varandras kunnande och ett starkt fokus på att hela tiden göra saker smartare och bättre, utvecklar vi vårt bolag tillsammans. 
Vi söker medarbetare som med engagemang, kunnande och glädje stärker våra kunders trygghet. Gemensamt har vi samma värdegrund där kärnan är hur vi uppträder och bemöter varandra i varje situation. Vi letar alltid efter fler människor som delar vår Värdegrund.
Det är viktigt att våra medarbetare mår bra, trivs och har roligt på jobbet. Vi bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi en mängd roliga aktiviteter tillsammans.

Arbetsplats och kultur

Att arbeta på Garda Alarm innebär att omge sig med stolta, kompetenta och motiverade kollegor  i en härlig arbetsmiljö!
Vi arbetar med effektivisering av försäljning och är stolta över att idag kunna kalla oss ett av Sveriges ledande företag inom Larmförsäljning. 

Engagemang, handlingskraft och energi genomsyrar vår företagskultur. Med en ömsesidig respekt för varandras kunnande och ett starkt fokus på att hela tiden göra saker smartare och bättre, utvecklar vi vårt bolag tillsammans. Så skapar vi förutsättningarna för en framgångsrik karriär.
Vi söker medarbetare som likt oss är drivna, målmedvetna och har mycket energi.
Det är viktigt att våra medarbetare mår bra, trivs och har roligt på jobbet. Vi bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv. Vi strävar efter att fortsätta vara det familjära företaget trots att vi just nu växer enormt. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi en mängd roliga aktiviteter tillsammans.

 

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor