facebook tracking
Avdelning

Teknik

Connect
Vi brinner för din trygghet!

För oss på Garda Alarm betyder personliga egenskaper nästan mer än dina meriter. För att våra tekniker ska vara framgångsrika och trivas i rollen behöver de vara ansvarstagande, noggrann och pålitliga.  För oss är det viktigt att våra medarbetare brinner för service och vill hjälpa våra kunder att säkra upp deras hem.

Vi tycker om att hjälpa människor och kan bemöta våra kunder på ett ödmjukt och professionellt sätt. Inge trygghet, helt enkelt!
Garda Alarm är ett snabbt växande larmföretag.
Vi är idag verksamma från Ystad till Falun.
Att arbeta som larmtekniker hos oss innebär att man arbetar med att driftsätta, installera och programmera larmsystem samt utföra service på befintliga system. 

Arbetsplats och kultur

Att arbeta på Garda Alarm innebär att omge sig med stolta, kompetenta och motiverade kollegor  i en härlig arbetsmiljö!
Vi arbetar med effektivisering av försäljning och är stolta över att idag kunna kalla oss ett av Sveriges ledande företag inom Larmförsäljning. 

Engagemang, handlingskraft och energi genomsyrar vår företagskultur. Med en ömsesidig respekt för varandras kunnande och ett starkt fokus på att hela tiden göra saker smartare och bättre, utvecklar vi vårt bolag tillsammans. Så skapar vi förutsättningarna för en framgångsrik karriär.
Vi söker medarbetare som likt oss är drivna, målmedvetna och har mycket energi.
Det är viktigt att våra medarbetare mår bra, trivs och har roligt på jobbet. Vi bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv. Vi strävar efter att fortsätta vara det familjära företaget trots att vi just nu växer enormt. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi en mängd roliga aktiviteter tillsammans.

 

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor