facebook tracking
Avdelning

Kundtjänst

Connect
Go with the flow!

Jobbet är inte det som definierar vem du är, men likväl drivs du starkt av passionen för detsamma. Du vet vad “flow” betyder. Du gillar inte att gå på lunch bara för att klockan slår 12 och dina kollegor börjar rycka i dig. Inte när du har “flow”. Då står tiden still. Om du förstår vad vi menar, hör av dig. Då är du den vi söker.
Hos oss på kundtjänst är tempot högt och därför är det extra viktigt att man omger sig med rätt personer!
Så vi väljer hellre de som är nyfikna, problemlösande, driftiga, tekniska, professionella, ödmjuka och vänliga. Före de som är egocentriska, problemsökande, gnälliga, arroganta, humorbefriade och mossiga.
Företagskulturen:
Det är viktigt att veta att vi har en ganska aviga inställning till övertidsarbete. Vi tror på en 8 timmars arbetsdag. Därefter behöver både kropp och knopp aktivera sig med någonting helt annat.
Däremot hänger vi gärna en fredag efter jobbet och hittar på roliga aktiviteter.

Arbetsplats och kultur

Att arbeta på Garda Alarm innebär att omge sig med stolta, kompetenta och motiverade kollegor  i en härlig arbetsmiljö!
Vi arbetar med effektivisering av försäljning och är stolta över att idag kunna kalla oss ett av Sveriges ledande företag inom Larmförsäljning. 

Engagemang, handlingskraft och energi genomsyrar vår företagskultur. Med en ömsesidig respekt för varandras kunnande och ett starkt fokus på att hela tiden göra saker smartare och bättre, utvecklar vi vårt bolag tillsammans. Så skapar vi förutsättningarna för en framgångsrik karriär.
Vi söker medarbetare som likt oss är drivna, målmedvetna och har mycket energi.
Det är viktigt att våra medarbetare mår bra, trivs och har roligt på jobbet. Vi bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv. Vi strävar efter att fortsätta vara det familjära företaget trots att vi just nu växer enormt. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi en mängd roliga aktiviteter tillsammans.

 

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor